Skip to main content

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: svengun Date: Dec 14, 2009 9:07am
Forum: GratefulDead Subject: Anyone else having trouble today?

I'm having trouble today listening to shows. I always click on the VBR3-MU link to listen via the Windows Media Player. Today, it just doesn't seem to want to buffer any song all the way. I've tried several of my favorite shows and it's not working. I know it's not on my end, I'm at work and this company has an absolutely huge T1 line/connection and never have trouble listening until today. Anyone else having trouble with the Archive today?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Mandojammer Date: Dec 14, 2009 9:14am
Forum: GratefulDead Subject: Re: Anyone else having trouble today?

Streams fine here in Va Beach. Coming through a pretty aggressive NOC too, so the issue may be with your ISP.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: jglynn1.2 Date: Dec 14, 2009 9:16am
Forum: GratefulDead Subject: Re: Anyone else having trouble today?

No issues here. My first action when getting weirdness is to delete all temp files & cookies, close and re-open browser and try stream again.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: svengun Date: Dec 14, 2009 9:36am
Forum: GratefulDead Subject: Re: Anyone else having trouble today?

I tried that a couple of times. I don't know who the ISP my employer uses but I've never had this trouble here before. There's probably 20-30k people that work here and lots of internal applications are done over the web so the connection is almost fool proof. Oh well, maybe tomorrow will be a better day. Then of course it could be that swirly thing that showed up over Norway, you never know :)